Seksi keskustelut naisen ejakulaatio keskustelu

seksi keskustelut naisen ejakulaatio keskustelu

Siitä voisi olla apua sinullekin. Ehkä sinäkin uskaltaisit nauttia seksistä, kun tietäisit siitä enemmän ;. Ja koettu on monen monen monta kertaa! Olin siitä kuullut jostakin telkkariohjelmasta, kunnes tapasin aviosiippani, joka senkin osasi minulle saada aikaan! Huh-huh - sen jälkeen on kyllä tosi naattimainen ja nautinnollinen olo! On tullut ejakulaatio tosi ihanassa nuolemissessiossa tai sitten rakastelussa tai onhan se nuoleminenkin rakastelua Naiseni saa aika usein ja jo ekalla kertaa.

Tämän jälkeen paikat on niin märät ettei tunnu enää miltään Eli toisaalta kiva olen tehnyt ns. Liquor Vitae - naisten ejakulaationeste antiikin Roomassa ja Kreikassa[muokkaa muokkaa wikitekstiä] Galenos mainitsi naisen ejakulaatioeritteestä tutkielmassaan De Usu Partium Corporis Humani Ruumiinosien käyttötavoista.

Naisten parauretraaliset rauhaset Skenen rauhaset vastaavat miehen eturauhasta. Skenen rauhaset tuottavat eritettä, jonka ne tyhjentävät naisen orgasmin tai voimakkaan kiihottumisen aikana joko naisen virtsaputkeen tai omia rauhastiehyitään pitkin.

Skenen rauhasten suhteen naisten sukupuolielinten fysiologia voi vaihdella yksilöstä toiseen. Toisilla kyseiset rauhastiet aukeavat virtsaputkeen, toisilla taas pienten häpyhuulten alueelle tai jopa molempiin.

Tämä lisää hämmennystä asiasta, koska viimeisimpien tutkimusten mukaan naisen ejakulaationeste on pääsääntöisesti virtsaa. Kusta mikä kusta - suurin osa. Missä siellä virtsarakossa on paikka tälle "ejakulaationestelle"? Miten porukka voi olla näin pihalla? Ja tämä on kokeiltu kotona! Mitäs tuumaatte te romattiset lemmennesteen litkijät?

Toisaalta onhan kultaisilla suihkuillakin omat litkijänsä. Ihan sama mulle mitä tulee ja mistä reiästä, kunhan nainen nauttii. Seksi on töhryistä puuhaa mutta mitä siitä? Tunne,luottamus,täydellinen antautuminen seksille,mies joka saa naisen ejakuloimaan Se vaatii muutakin kuin naisen ylikävelyä poijaat Vastaa alkuperäiseen viestiin naisen ejakulaatio?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.

Ei valkoista eikä keltaista. Miksi se on niinvaikea uskoa, ettei kyse ole pisssasta. Sitä ejakulaation lennättämään nestettä voi tulla hyvinkin paljon kun nainen on oikein kiihottunut.

Neste on maultaan makeaa. Itse olen saanut kokea squirtingin parin naisen kanssa ja täytyy sanoa että se on hieno kokemus kummallekin. Sitä ei tarvi mitenkään hävetä, päinvastoin. On se virtsaa ja se tulee sieltä, mistä sitä virtsaa tulee. Se on fakta ja totuus. Ei ole sellaista luotettavaa lähdettä koskaan tullut, jossa olisi ollut isot tutkimukset siitä että mukamas ei olisi virtsaa. Nämä jotka väittävät sen olevan jotain muuta levittävät vaan väärää tietoa ja uskovat muiden haavesepitykset siitä, että on.

Tätä ruikkimista usein tulee naisilta, jolla pieni virtsarakko tai se on muuten paikassa, jossa mahdollisesti orgasmin yhteydessä lihakset supistavat rakon ja näin pääsee vahinko ulos. Minulla on ihan kirkasta, tulee pieninä erinä joskus jopa tunnin ajan. Tuntuu todella hyvältä ja orgasmi on hyvin intensiivinen. Ei omani ainakaan ole vaaleaa.

Ei tule orgasmin yhteydessä vaan jossain vaiheessa nautintoa, pieni ruiskaus tai pari. Tämä tapahtunut vain pari kertaa koko elämäni aikana. Pornossa naisten squirttailua ja tai ejakulaatiota kuulemma väärennetäänkin juuri näyttämällä itse asiassa virtsaamista. Vastaa alkuperäiseen viestiin Naisen ejakulaatio, totta vai feikkejä? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Seksi keskustelut naisen ejakulaatio keskustelu

Ruskea tiputteluvuoto sex tampere huhtikuu oon kuullut huhuja naisen ejakulaatiosta. miten voin saada Tunne,luottamus, täydellinen antautuminen seksille,mies joka saa naisen. kesäkuu Onko se ejakulaatio vai pissaanko aina seksin yhteydessä? 0. Ilmianna. Jaa Mutta ei kai se haittaa jos ejakuloi naisen tai miehen suuhun! 0. elokuu Kertokaapas kokemuksianne naisen ejakulaatiosta. Miten, koska Oltiin noin kaksi vuotta seksisuhteessa ja se tapahtui joka kerta. Eri fiilis ku.

Seksi keskustelut naisen ejakulaatio keskustelu