Penis pumppu kalu suussa

penis pumppu kalu suussa

..

HAIRY PUSSY NET HCPORNTUBE

Venyttäminen oli kovaa ja aikaa vievää työtä. Ensimmäisessä tapauksessa tulokseen päästiin venyttämällä penistä kuusi tuntia päivittäin neljän kuukauden ajan. Toisessa tutkimuksessa venytystä tehtiin neljä tuntia päivittäin puolen vuoden ajan.

Penispumpun käyttö puolen vuoden ajan ei sen sijaan osoittautunut tehokkaaksi pidentäjäksi. Osa miehistä sai pumpun käytöstä kuitenkin psykologista tyydytystä. Niin sanotut penisrenkaat sen sijaan saattavat auttaa peniksen koon kasvattamisessa ja erektion ylläpitämisessä. Arvioitujen tapausten määrä oli tosin vain kaksi. Peniksen suurentamiseksi on myös kehitetty erilaisia harjoituksia.

Niiden väitetty teho osoittautui perusteettomaksi. Oli toimenpide mikä yllä mainituista tahansa, niissäkin, joissa pituuskasvua oli havaittavissa, ei peniksen ympärysmitta suurentunut. Mutta se ei myöskään pienentynyt. Jos seksikaupassa on myynnissä 10 erilaista pumppua, niistä ehkä yksi on hyvä tai sitten ei yksikään. Yleensä halvimmat on paskoja. Kaikki muoviosat ja muut helposti hajoavat on miinusta. Itse olen ostanut neljä pumppua elämän aikana, joista viimeisin oli paras, tosin nyt sekin on hajonnut.

Itselläni on ollut 3 tai 4 pumppua. En kehu koska en ole saanut toivottua tulosta eli pituutta enkä paksuutta kuin hetkellisesti käytön jälkeen. Eli jos sulla ei ole muuta parempaa tekemistä niin meneehän se päivä pumppaileessakin: Käytännössä pumpun hyöty on parhainmillaa esileikissä kumppanin kanssa , ennen varsinaista aktia. Esim kuten näissä kuvissa on: Yksi keino pidentää vaikutus aikaa on käyttää pumpun yhteydessä penisrengasta. Kyllähän se niin on et halpoja pumppuja ei kannata ostaa, kahvapumppu on paras ja tehokkain mut toisaalta tehoa ei älyttömiä tarvita, jos on tarpeeksi hyvä putkilo ja donitsi eli pehmeä silikoni tiiviste joita myydään erikseen, ainakin magnum pumppuun sopii, siinä on alipainemittari samassa josta näkee paineen, sekin hajoaa varmaan jossain vaiheessa mut ei hätää kahvamallin pumppuja myydään erikseen, n13e kpl, sellanen musta ja muovinen ja todella tehokas.

Muutenkin suosittelen magnum pumppua, erittäin kestävä putkilo ja tarpeeksi iso normaalikaluiselle. Ja käytöstä sen verran et 30min päivässä riittää, ei saa käyttää kovia paineita, siitä ei hyvää seuraa pidemmän päälle kalulle ja mieluiten joka toinen päivä niin ehtii turvotus laskea ja muista itse pitää kulli kovana pumppaamalla verta lisää näin saadaan paras mahdollinen hyöty ja pumppauksen jälkeen kalulle hierontaa ja runkkausta et veri kiertää hyvin ja jos alkaa tuntumaan sille et erektio jostain syystä heikkenee jossain vaiheesa niin pidä taukoa nini kauan et erektio on taas normaali ja voit jatkaa.

Yleensä pituuskasvu ei näy löysänä kun vasta todella pitkän ajan päästä, vuosien harjoittelu voi tuoda pari senttiä löysänä olevaan kaluun mut erektiossa saa kohtuu helposti 2cm pituutta ja paksuutta ja pidemmän ajan kun on käyttäny pituuskasvu loppuu ja sen jälkeen saa vain paksuutta mut sehän on tärkein naisen kannalta. Ja kannattaa ottaa vaikka 3kk harjoitusohjelma kerrallaan, peniskudos on todella tiukkaa ja vaatii yhtensä kymmeniä ja satoja tunteja venytystä et saadaan pysyviä tuloksia mut kyllä se sitte palkitsee lopuksi kun on isompi ja kovempi kalu ja harjoitusta voi jatkaa vuosia jos kiinnostusta riittää mut muistakaa pitää niitä taukoja myös välillä varsinkin jos vähänkin tuntuu sille et erektio alkaa heikentymään.

Mieluummin pienellä paineella pidempään kun kovalla paineella lyhyitä aikoja, kova alipaine ei ole hyväksi, voi aiheuttaa sisäisiä repeytymiä varsinkin aloittelijoille, kokeneet voi pitää pitkiäkin taukoja pumppauksessa ja aloittaa kovan treenin samantien kun aloittelijalla tuntuu usein kuumotusta peniksessa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Kirurgiset peniksensuurennusoperaatiot voivat olla vaarallisia ja komplikaatioiden määrä on kohtuuttoman korkea, Torinon yliopiston tutkijoiden tekemässä katsauksessa sanotaan.

Useimpien siittimen mitta on normaali, mutta miehillä on taipumuksena yliarvioida normaalit mitat, tutkijat kertovat. Katsauksessa arvioitujen tutkimusten mukaan penis on normaalin pituinen, jos se on lepotilassa vähintään neljä senttimetriä ja erektiossa 7,5 senttimetriä. Myös miehen pituus ja painoindeksi on otettava jossain määrin huomioon. Arvioidakseen kirurgisten ja ei-kirurgisten toimenpiteiden tehokkuutta ja turvallisuutta Torinon yliopiston tutkijat perehtyivät niistä tehtyihin tutkimuksiin.

Niitä löytyi 10 kappaletta. Puolet käsitteli kirurgisia ja puolet ei-kirurgisia toimenpiteitä. Ei-kirurgisista toimenpiteistä venytyslaitteet ovat osoittautuneet tehokkaimmiksi.

Yhden tutkimuksen mukaan peniksen koko kasvoi keskimäärin 1,8 senttimetriä, toisessa tulos oli 2,3 senttimetriä velttona ja 1,7 senttimetriä erektiossa.

Venyttäminen oli kovaa ja aikaa vievää työtä. Ensimmäisessä tapauksessa tulokseen päästiin venyttämällä penistä kuusi tuntia päivittäin neljän kuukauden ajan. Yleensä halvimmat on paskoja.

Kaikki muoviosat ja muut helposti hajoavat on miinusta. Itse olen ostanut neljä pumppua elämän aikana, joista viimeisin oli paras, tosin nyt sekin on hajonnut. Itselläni on ollut 3 tai 4 pumppua. En kehu koska en ole saanut toivottua tulosta eli pituutta enkä paksuutta kuin hetkellisesti käytön jälkeen. Eli jos sulla ei ole muuta parempaa tekemistä niin meneehän se päivä pumppaileessakin: Käytännössä pumpun hyöty on parhainmillaa esileikissä kumppanin kanssa , ennen varsinaista aktia. Esim kuten näissä kuvissa on: Yksi keino pidentää vaikutus aikaa on käyttää pumpun yhteydessä penisrengasta.

Kyllähän se niin on et halpoja pumppuja ei kannata ostaa, kahvapumppu on paras ja tehokkain mut toisaalta tehoa ei älyttömiä tarvita, jos on tarpeeksi hyvä putkilo ja donitsi eli pehmeä silikoni tiiviste joita myydään erikseen, ainakin magnum pumppuun sopii, siinä on alipainemittari samassa josta näkee paineen, sekin hajoaa varmaan jossain vaiheessa mut ei hätää kahvamallin pumppuja myydään erikseen, n13e kpl, sellanen musta ja muovinen ja todella tehokas.

Muutenkin suosittelen magnum pumppua, erittäin kestävä putkilo ja tarpeeksi iso normaalikaluiselle. Ja käytöstä sen verran et 30min päivässä riittää, ei saa käyttää kovia paineita, siitä ei hyvää seuraa pidemmän päälle kalulle ja mieluiten joka toinen päivä niin ehtii turvotus laskea ja muista itse pitää kulli kovana pumppaamalla verta lisää näin saadaan paras mahdollinen hyöty ja pumppauksen jälkeen kalulle hierontaa ja runkkausta et veri kiertää hyvin ja jos alkaa tuntumaan sille et erektio jostain syystä heikkenee jossain vaiheesa niin pidä taukoa nini kauan et erektio on taas normaali ja voit jatkaa.

Yleensä pituuskasvu ei näy löysänä kun vasta todella pitkän ajan päästä, vuosien harjoittelu voi tuoda pari senttiä löysänä olevaan kaluun mut erektiossa saa kohtuu helposti 2cm pituutta ja paksuutta ja pidemmän ajan kun on käyttäny pituuskasvu loppuu ja sen jälkeen saa vain paksuutta mut sehän on tärkein naisen kannalta.

Ja kannattaa ottaa vaikka 3kk harjoitusohjelma kerrallaan, peniskudos on todella tiukkaa ja vaatii yhtensä kymmeniä ja satoja tunteja venytystä et saadaan pysyviä tuloksia mut kyllä se sitte palkitsee lopuksi kun on isompi ja kovempi kalu ja harjoitusta voi jatkaa vuosia jos kiinnostusta riittää mut muistakaa pitää niitä taukoja myös välillä varsinkin jos vähänkin tuntuu sille et erektio alkaa heikentymään.

Mieluummin pienellä paineella pidempään kun kovalla paineella lyhyitä aikoja, kova alipaine ei ole hyväksi, voi aiheuttaa sisäisiä repeytymiä varsinkin aloittelijoille, kokeneet voi pitää pitkiäkin taukoja pumppauksessa ja aloittaa kovan treenin samantien kun aloittelijalla tuntuu usein kuumotusta peniksessa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

Hierontaa naisille sivistyssanakirja netissä

Penis pumppu kalu suussa