Parinvaihto vaimolle vierasta munaa

parinvaihto vaimolle vierasta munaa

En kestä tätä häpeää, kun se oli isäni kaveri ;-. Kertokaa- please, mitä te tekisitte? Onneksi voi olla kesän eri paikkakunnalla. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Vaimo tykkää vieraasta Vaimo tykkää vieraasta epät. Ollaan keski-ikäinen pari, naimisissa ties kuinka kauan.

Usein vaimon ollessa baarissa, on hän tullut naituna kotiin. Se kiihottaa kovasti ja tykkään naida turvonnutta juuri naitua pillua. Aktin aikan vaimo kertoo tapahtumista ja kuinka taas meni silleen, että vierasta kyrpää tuli. Se kiihottaa kovasti molempia. En tiedä, mitä pitäis tehdä tälle vai tarviiko mitään, joskus on huono omatunto, mutta jotenkin taka-ajatuksissa pidän siitä, Kertokaa, olenko kieroutunut vai pitääkö hommalle laittaa stoppi?

Muuten liittomme menee ihan hyvin, välillä vitsailemme asiasta. Mies tykkää liukkarista Olen ensimmäistä kertaa parisuhteessa, jossa mies haluaa käyttää liukkaria ja sitä käytetään joka kerta, kun seksiäkin on. Vaimon pikkusisko Mulla on mielihalu "panna" vaimoni pikkusiskoa. Olette kumpikin sairaita varsinkin sinä kun annat muijas jakaa tavaraansa ei niiltä taudeilta tänäkään päivänä vältytä Vedä sin pelle vaan tumppuun ja palaa keskiajalle!

Eiks pääasia ole että kumpikin nauttii toisistaan? Jos teidän konsti saada lisää nautintoa on tuollainen ja ei esiinny joutavaa mustasukkaisuutta, kuka siitä kärsisi? Miksi sun pitäisi tuntea huonoa omatuntoa? Tietty jos hän paljaalla naiskentelee randomituttavuuksia, ennenpitkää voi jotain tuliaista tarttua, mutta jos sekin riski on molemmille ok, ei voi kuin toivottaa aktiivista seksielämää: Ihan normaalia, jos vaimo ja sinä tykkäätte ja se vilkastuttaa seksielämäänne ,ok.

Onneks ei tartte juosta vieraissa kun kotona mies osaa hommansa. Kuka sellaselle on kateellinen joka jakelee itteensä kaikille. Siellä on juuri tuollaisia akkoja.. En tiedä ketjun aloittajan kykyjä tyydyttää vaimonsa, mutta siitähän ei aina olekaan kyse, vaan aika usein MYÖS yhteisten fantasioiden toteuttamisesta.

Eikä naisen tarvitse olla horo, jos tykkää seksistä? Ei ainakaan mun mielestä. Harvoin olen kuullut miestä kutsuttavan vastaavilla nimillä, jos hän tykkää naida napsutella eri kumppaneiden kanssa: D Meillä itse suon sen mahdollisuuden vaimolleni, että jos mieli tekee ja itse en ole paikalla tai käytettävissä, että saa kurkistaa aidan toiselle puolelle.

Ideaali tilanne olisi, että hänellä olisi vakinainen kumppani varamies joka pitää vaimoni seksuaalisesta hyvinvoinnista huolen, kun itse esim. D Seksi on ihana asia ja harrastaminen on kivaa. Sille voi myös kehitellä muitakin toteutuskeinoja kuin vain se yksi ja ainoa: Ei todellakaan ole epänormaalia.

Se, että kaikki on aina jäykkää ja yksioikoista on epänormaalia. Olen huomannut vaimoa kiihoittaa olen puhunut haluaisitko seksiä hänen kanssa,en tiedä kuvittelenko joskus kun naimme taitaa vaimo kuvitella saavansa tätä nuorta miestä? Aviossa 15v , Olen harrastanut kolmantena pani vuorotelleen kaverin vaimoa Ihan ok kaverilla ei muuten seissyt ilman viesrasta kiihoketta. Minulla on tuttu 60v nainen joka harrstaa paljon miehiä. Kunhänelle tulee panokaveri hä soittaa ja pyytää minut mukaan hän haluaa aina mielellään kahta miestä vuorotellen.

Menen vaimoni kehotuksesta Hmm. Meillä on kokemusta seksistä vaimoni kanssa niin että mukana on useita miehiä. Parhaillaan mukana oli minun lisäksi neljä outoa kaveria. Vieraiden miesten saaminen mukaan ei ole mikään helppo juttu. Meillä otin asian vaimoni kanssa 2 vuotta sitten puheeksi eräänä aamuna nähtyäni eroottisen unen, jossa vieras mies rakasteli vaimoni kanssa. Kerroin kiihottuneeni siitä ja että se tuntui aika todelliselta. Vaimoni ei pitänyt kuulemastaan ja kieltäytyi puhumasta aiheesta alkuun.

Muutaman kerran siitä juteltiin myöhemminkin, kunnes se tuntui vaimostanikin jännittävältä. Vuosi sitten päätettiin laittaa nettihakuilmoitus ja suurin osa vastauksista oli ihan pervoja. Muutama mies vastasi asiallisesti ja pyysimme yhtä kylään.

Muutaman viinilasillisen jälkeen mies sai hyväillä vaimoani ja minua se kiihotti. Toisella kertaa tunnelma oli vapautuneempi ja katselin vierestä, kun kaveri rakasteli vaimoni kanssa. Oma seksimme sai ihan uutta sävyä näiden tapaamisten jälkeen ja viime kesänä meillä kävi kaksi nuorempaa kaveria yhtäaikaa. Täytyy vaan sanoa, että vaimoni on vapautuneempi kuin ennen seksin suhteen. Homma siis on kannattanut meidän suhteessa, mutta tosin olemme myös sopineet, että vieras seksi on sallittua molemmille.

On ihana tunne jakaa vaimo monen miehen kannssa ja huomata kun vaimo nauttii todella. Menemme vaimon kanssa välillä eri aikoja baariin,katselen viereisestä pöydästä kun vaimo lirkuttelee miesten kanssa.

On kiihottavaa istua aivan vieressä ja kuulla miten miehet kehuu vaimoa,ja koskettelevat häntä. Sänkyyn saakka tohu ei viellä ole mennyt,aika näyttää! Kokeilu piristää , Minun mieheni pitää myös siitä että baarissa vieraat miehet yrittävät iskeä ja kehuskella. Meillä se oli pitkään tällä asteella kunnes viime baari reissulla bongattiin mieheni kanssa vieras mies mukaan. Homma onnistui tosi hyvin vaikka alussa jännitti meitä molempia melkoisesti: Eerik 69 , Jotkut ovat kokeilleet meidän jälkeen ja suurin osa on innostunut siitä mutta yksi pariskunta ei hirveästi hehkuttanut kokemusta.

Yksi syy oli myös vieraassa miehessä joka oli pannut ehkä pari minuuttia ja lauennut siihen. Loppu oli olli lähinnä suuseksiä, vaimo oli sanonut että seuraavalla kerralla mies valkataan ainakin hieman paremmin. Meillä oli mieheni kans tuuria miehen suhteen, kova kunto ja iso kalu! Ensi viikonloppuna olisi taas meillä baari iltaa tiedossa, saas nähdä josko sais kimppaa. Mies meinasi että koitamme katsella ja jutustella siihen malliin että löytyis joko sopiva mies.

Se joka meillä oli ensimmäisellä kerralla ei valitettavasti ole paikkakunnalla viikonloppuna, muuten oltais pyydetty häntä. Mies odottaa taas innolla että pääsis katselemaan ja antamaan minulle kahta yhtäaikaa.

Miten on leena80 harrastatteko seksiä menkkojen aikaan? Ja jos harrastatte osaatko nauttia siitä yhtä paljon kuin normaalisti? Ennen mekin harrastettiin menkkojen aikaan, mutta minusta se ei ole niin nautinnollista silloin. Sitä ei osaa antautua tunteidensa vietäväksi, alitajuisesti kai häpeää ja ajattelee vain että tulee sotkua. Suihkussa kyllä voin nauttia vapaammin Yleensä emme harrasta seksiä menkkojen aikaan, tuntemukset vähän niin kuin sinullakin.

Jotenkin ei tunne itseä puhtaaksi. Joskus tulee harrastettua suihkussa mutta harvemmin. Fantasioilla on taipumus latistua kun ne toteutetaan. Pitkä pohdinnan ja keskustelun jälkeen päätimme, toteuttaa seksifantasiamme. Laivalla pokasin miehen jolle kerroin heti pelin hengen.

Hän taisi kuitenkin vähän pelätä miestäni, koska seisokki onnistui vasta kun mieheni kävi nukkumaan Toisella kerralla mies ei muuten vaan ollut ihan sitä mitä olin kuvitellut Seksi kyllä sujui, mutta oman miehen kanssa se vaan oli upeampaa. Hyvä puoli kaikesta on ollut, että monet, monet hyvät orkut ollaan saatu kun ollaan asiasta juteltu. Meillä vaimo jo useaan otteeseen maininnut tästä fantasiastaan. Häiritsee lähinnä se, että hän haluaa kunnon jyystöä ja itse laukean poikkeuksetta 5 - 10 minuutissa.

Tietenkin sitä voi normaalisti dildolla tulla avuksi sen jälkeen, mutta häiritsee se jos toinen jaksaa vielä pitkäänkin. Tästä kun olen jutellut, niin on ehdotellut sitten kahta vierasta, jolloin voisin itse jäädä katselemaan, mutta tulisi siinä hiukan ulkopuolinen olo ja jos homma on kovin addiktoivaa niin pitemmän päälle ero, kun ei toinen kestäisi puutteessa tai toinen tuntisi aina alemmuutta.

Ei vaan uskalla antaa paholaiselle pikkusormea. Minusta "Epäilyttää" nimimerkillä oli hyvää se, että hän on miettinyt jo etukäteen sitä, mitä seurauksia kimppaseksistä voisi olla.

Minusta joskus voisi olla paikallaan sekin, että kimppa olisikin joskus kahden naisen ja yhden miehen kesken. Kirjoitinkin tuonne toiseen kimppaseksikeskusteluun, että omakohtainen kokemukseni kimpasta kahden miehen kanssa on se, että se oli minulle raju pettymys.

..

Parinvaihto vaimolle vierasta munaa

Parinvaihto vaimolle vierasta munaa

Ja oli myös, kun pikkupöksynsä riisui. Onneks ei tartte juosta vieraissa kun kotona mies osaa hommansa. Minusta joskus voisi olla paikallaan sekin, että kimppa olisikin joskus kahden naisen ja yhden miehen kesken. Vaimoni ei pitänyt kuulemastaan ja kieltäytyi puhumasta aiheesta alkuun. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Onko sinulla jo käyttäjätunnus? En tiedä ketjun aloittajan kykyjä tyydyttää vaimonsa, mutta siitähän ei aina olekaan kyse, vaan aika usein MYÖS yhteisten fantasioiden toteuttamisesta. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Mustien sukkiensa suut sekä varretkin miltei polviin asti olivat sperman tahrimat. Olisimme voineet osallistua, mutta emme osallistuneet. Tietty jos hän paljaalla naiskentelee randomituttavuuksia, ennenpitkää voi jotain tuliaista tarttua, mutta jos sekin riski on molemmille ok, ei voi kuin toivottaa aktiivista seksielämää: Parinvaihto vaimolle vierasta munaa