Isotissi treffit turku

isotissi treffit turku

Makua löytyy, kebabliha on hyvälaatuista eikä liian kuivaa, ja tulinen kastike on juuri sitä mitä tuliselta kastikkeelta haluankin. Tuo mukavan tulisuuden, mutta ei pilaa annoksen kokonaismakua liialla tulisuudella.

Seitsemän euron hinta on todella halpa tästä herkusta. Isona plussana myös todella nopeat toimitusajat etenkin tänne yo-kylään. Useamman kerran tilannut, aina priimaa ruokaa, ja nopea kuljetus! Ekstramaininta hot wingseistä, aivan loistava konsepti laittaa siivet kastikkeineen pussiin, pysyvät kosteina, tuoreina ja lämpiminä ja vihannekset kylminä vieressä. Tilaan varmasti monta kertaa uudestaan. Nopeat tilaukset ja hintalaatusuhteeltaan hyvät safkat. Turun rullakebabeista täällä on oma suosikkini, ja kuljetus on aina nopeaa.

Perushyvää sapuskaa ainakin kebabien ja pizzojen suhteen. Yksi harvoja paikkoja, joka oikeasti huomioi kommenttikentässä mainitut erityistoiveet. Pannupizza palanut, ei siis kauhean hyvä maku jostain ihme syystä. Iskender Kana oli myös todella paha pettymys kastikkeen ja kanan määrän takia! Pizzassa liikaa täytettä,joten pohja ei ollut rapea,kinkku ei ollut kinkkua vaan makkaraa.

Kätevä tilata ja edullista. Pizzataikina on laadukasta ja herkullista. Todella taidokkaasti rakennetut ja paistetut calzonet. Tilasimme kolme tuotetta; pizzan, hampurilaisen ja kana iskenderin. Pizza oli todella loistava, täytettä paljon! Hampurilainen oli todellinen pettymys; kuiva, pihvi karrelle palanut.. En tilaa enään uudestaan.

Iskender kanaan en myöskään ole tyytyväinen; annoksessa ei ollut jogurttia lainkaan vaan kermaviiliä johon oli sotkettu tilliä. Kannattaa muokata annoksen kuvausta ja korjata tuo, jos annoksessa ei ole jogurttia älkää sitä myöskään luvatko. Kaiken lisäksi kanaa oli erittäin vähän!

Nopea toimitus, ystävällinen palvelu ja annokset ovat todella hyvän kokoisia. Sekä pizza että burgeri maistuivat syöjille: Ruoka tuli todella nopeasti ja pizzat olivat todella hyvän kokoisia. Ruoka oli lämmintä ja palvelu hyvää. Aina erittäin nopea toimitus. Hyvän kokoiset annokset ja maku kohdillaan.

Yleensä ollaan tosi nirsoja pizzojen suhteen ja tästä syystä ollaan käyty melko monesti Denniksessä. Nyt kuitenkin uskaltauduttiin tilaamaan kotiin ja täytyy sanoa, että oli kyllä maittavat pizzat.

Kotiinkuljetuksessa ei kestänyt kuin 30 minuuttia ja nyt ehkä se ns kiireisin päivä kuljetuksissa. Pizzataikinaa olivat vielä kuumat kun ne saatiin. Hyvä Pizzeria Fretti Treffi. Tilasin pitsan hoodeille ja laatu oli erinomainen. Shoutout to my boyz. Tuplahamppari ja ranet oli taas kerran loistavia. Hyvän kokoiset annokset, nopeasti toimitettuna ja sopuhintaan. Ainoa miinus siitä, että ranskalaiset olivat hieman liian lötköjä ja pizzakin olisi voinut olla uunissa vähän kauemmin.

Tilaan joka tapauksessa vastakin täältä. Treffin palvelu ja ruoka on aina yhtä loistavaa! Kuljetuskin varmasti kaupungin nopein. Ruoka on parhaimmillaan tuotu 14 minuutissa 2Km päähän kerrostalon 6. Ruoka tuli kotiin 7 minuutin kuluttua tilauksesta. Ruoka tosi hyvää, toimitus kesti 1,5 h mutta pizza oli lämmin ja perjantai on varmasti kiireinen päivä muutenkin. Palvelu ystävällistä ja hinnat kohdallaan!

Nopeaa palvelua 20min tilauksesta ruoka ovella. Ruoka on peruskebua, eli hyvää oli. Kuka on saanut idean laittaa tilliä kastikkeisiin.. Jäi minulta ja kaverilta ruoat syömättä lähes kokonaan tuon tillin takia. Hyvä ruoka, halpa toimitus ja mukava asiakaspalvelu. Tilasin pizzan omavalintaisilla täytteillä. Saapui vartissa kilometrin päähän, miten voi olla näin nopeaa?? Nopea ja loistava palvelu. Loistava palvelu, hyvä ruoka, nopea toimitus alle puoli tuntia jälleen kerran ainoa miinus ravintolalle tulee siitä ettei ole kovin myöhään auki.

Suurta herkkua ovat purilaiset ja pizzassa on kaikki tilatut täytteet Tilasin pizzan kello Treffistä tulee uusi vakiopaikkani, ruoka on hyvää ja palvelu nopeaa. Kebabranskalaisilla on ainakin omaan makuuni juuri sopiva tulisella kastikkeella. Hampurilaiset ovat hieman kuivahkoja kun kastiketta niissä on todella niukasti. Opiskelijan lompakolle hyvä paikka. Tilattiin hampurilaisia ja omassa pekonihampurilaisessa oli hurjat puolikas pekoni, puolikas tomaattiviipale ja yksi pala kurkkua.

Nopeasti tuli kyllä perille. Sieltä halvemmasta päästä joten sopii paremmin opiskelijoille kuin muut paikat, mutta itse kuitenkin noin kerrran kuukaudessa vain tilaan pizzaa niin maksan mieluummin muutaman euron enemmän niin saa parempaa laatuakin.

Pizzat ja kebabit ovat sieltä paremmasta päästä, ja kana ranskalaisilla oli erityisen miellyttävä yllätys. Hampurilaiset sen sijaan eivät ole kovin kummoisia.

Palvelu ollut joka kerta erinomaista, ja nopeampaa kuljetusta Ylioppilaskylään tuskin saa muualta. Tilasimme kaksi perhepitsaa kahteen eri osoitteeseen. Toisella pitsalla 8 täytteellä ja maksoikin enemmän. Kebabit ja pitsat aivan mahtavia. Asun yo-kylässä niin toimituskin alta 20 min tilauksesta.

Nopea toimitus puoli tuntia. Kebabrulla on vähintäänkin riittävä jopa isompaankin nälkään. Pitsat juuri sopivan kypsiä ja reippaasti täytettä. Ei voi muuta kuin suositella! Erittäin hyvät hot wingsit, nopea toimitus.

Turun parhaat falafelit ja muutkin ruuat keskivertoa parempaa! Nopea toimitus aina ja ystävällinen palvelu. Tilasin netistä 0,86km päähän kebab ranskalaisilla ja fetasalaatin. Surkea palvelu, tilasin kebabin lohkoperunoilla ja paikanpäälle mentäessä omistaja ei suostunut ottamaan lounasseteliä maksuvälineenä.

Syy jäi epäselväksi kielimuurin takia mutta ensimmäinen kerta kun lounasseteliä ei jossain hyväksytty. Tilasin kanarullan ja tonnikalasalaatin. Aamuyöstä ne tuli ylös. Aiemmin ei ole näin käynyt ja ruuat ollu perfecto.

Vuosikymmenen perusteella kasvisruuasta, kasvishampparin pihvin laatuun voisi kiinnittaa huomattavasti huomiota. Ei Apetitin pienet neliökasvispihvit ole hintansa arvoisia hampurilaisissa.

Muuten olen kyllä tyytyväinen palveluun hintaan verraten - on nopea ja toimiva toimitus ja mukavat ihmiset. Hyvä eväs joka kerta, nopea toimitus ja mukavat ihmiset: Eväs on erittäin iso. Erinomainen ravintola, kantapaikkana toiminut jo pitkään.

Hyvälaatuiset ruuat tulevat nopeasti kiireisinäkin aikoina, hyvin nopeasti hiljaisempina. Viimeisin tilaus, rullakebu, oli ovella tilauksesta kahdeksaan minuuttiin.

Kaikin puolin mahtava paikka. Annoskoot isoja, kebabrulla kääritty pizzapohjaan outo valinta, mutta iso plussa! Ystävällinen palvelu ja isot tilat, harmi vaan, kun paikka aina ammottaa tyhjyyttään, kun käy tilaamassa ruokaa mukaan. Nopea ja ystävällinen palvelu, herkullinen tuote.

Kebab ranskakaisilla ok, Rullakebab ala-arvoinen jossa ei ole lihaa nimeksikään. Aina ollut loistoruuat, ja tulevat ajoissa. Viime aikoina tuotevalikoimaan tulleet kanafileet ja kanafileerullat ovat Turun parhaita. Kielimuuri on välillä aiheuttanut pientä hämminkiä, mutta miehet ovat aina kärsivällisesti varmistaneet tilaukset, ja pitävät ruuan ja palvelun tasoa kunnia-asiana. Arvisteluiden perusteella halusin kokeilla tätä paikkaa.

Ruoka tuotiin luvatussa ajassa noin 50 min , vaikkakin kuski ei löytänyt perille vaan ajeli edes takaisin ennenkuin viitsi soittaa. Ruoka oli kylmää ja vetistä. Kebab lohkoilla oli säälittävän pieni annos, lapsikin olisi jaksanut syödä sen kymmenisen lohkoa ja pari siivua kebabia! Rullakebab oli löysä ja täytteetön taikinapötkö. Kylmä burgeri oli myös aivan mauton ja ranskikset löysiä ja mauttomia. Enää en hylkää vakiopaikkaani. Falafel ranskalaisilla oli erinomaista: Vegetariana 2 ei ollut parasta shittiä ikinä, mutta syötävää.

Unohtivat juomat, mut soittoa tuli heti perästä ja juoma kiidätettiin kotiovelle pahoitteluiden kera! Jos treffi-kebab on auki, ei tarvi etsiä muualta. Tilaukset tulevat nopesti 15min tilauksen lähettämisestä viimekerralla ja aina saa juuri sitä mitä tilaa, vaikka olisikin jotain erikoisempaa. Ihan törkeen hyviä pitsoja! Kebabrullan annoskoko on pienentynyt huomattavasti: Ruoka on hyvä laatuista. Palvelu on nopeaa ja kotiinkuljetus aina 50 minuutin sisään, mihin aikaan tahansa.

Annoskoko on suhteellisen hyvä, ja annoksen laatu ei vaihtele, vaan pysyy hyvänä kerrasta toiseen. Juomien hinnat tosin ovat hieman korkeat, mutta muuten kohtuullinen. Vielä kun saisi kunnon Pitakebabit. Todella ystävällinen ja nopea palvelu. Oon tilannut täältä useita kertoja, safkat aina tullut kuten tilattu ja ei oo ikinä pettäny, ei voi samaa monesta muusta paikasta.

Silja Line ja Viking Line — suurta suomalaista merenkulun historiaa ja nykypäivää. Anniskeluravintoloissa Turussa on tapana olla jotain vanhaa. On vanha pankki The Old Bank ja vanha koulu Panimoravintola Koulu , joissa molemmissa on erinomainen olutvalikoima. Jos on pariskuntaretkellä matkalla, niin puolisot voivat tehdä kierroksen Vanhan Apteekin museonäyttelyssä. Kertaakaan ei ole tullut vielä Jussi Vares vastaan siellä, mutta jatkan etsintääni hamaan loppuun saakka Turussa vieraillessani.

Puoliso sentään on löytänyt minut Uudesta Apteekista joka kerta ja ilta on siltä osin jäänyt siellä turhan lyhyeen. Uusi Apteekki pääsi muuten vieraskynäilijänäni olleen olutasiantuntija Vesa Välitalon  Suomen parhaiden olutravintoloiden listalle.

Löytyi Turusta myös toinen hänen suosikkipaikoistaan eli Pikku Havanna, mutta se oli mainittuna rommien ja portviinien johdosta parhaana Suomessa. Omien kokemukseni mukaan myös jokilaivat ovat varsin mukavia paikkoja illanviettoon, vaikkakin siis oluenystävät laadukkaampia kokemuksia etsiessään suuntaavat muualle. Hauskanpitoon ja hyvään seuraan sitä vastoin jokilaivat ovat enemmän Turkua kuin ulkopuoliset voisi kuvitellakaan. Kaskis kruunaa tällä hetkellä Turun ravintolatarjonnan. Ravintola on aina täynnä, joten sinne kannattaa tehdä varaus viikkoja, jopa kuukausia etukäteen.

Nyt sitten tulee paras vinkki: Näin ollen hyvien kelien sattuessa kohdalle saattaa saada pöydän parinkin päivän varoitusajalla. Näin kävi meilläkin, sain varattua kahta päivää ennen pöydän kuudelle.

Terassi on itse asiassa erittäin viehättävä, sillä siellä on enemmän tilaa omalle seurueelle jutustella erinomaisen ruuan keran. Aivan huippupaikka, ehdottomasti parhaita ravintoloita Suomessa!

Tästä ehkäpä tarinaa lisää myöhemmin…. On suorastaan ihme, että sekä Kaskis Turusta että ravintola C Tampereelta ovat ilman Michelin-tähteä. Kuvastaa hyvin sitä, että tarpeeksi montaa arvioijaa eivät ole käyneet niissä.

Puolison ilmeestä näkee sen, kuinka hyvää Kaskiksen ruoka oli. Äijät miettii kuumeisesti, millä verukkaalle päästään takana siintävään Uuteen Apteekkiin…. Taide on vahvasti esillä Turussa. Turku on täynnä pieniä patsaista, joita voi etsiä Piiloleikki -kartan avulla.

Isompia taideteoksia on myös vaikka muille jakaa ja kirsikkana kakun päällä toimii Ars Nova eli nykytaiteen museo. Tälläkin hetkellä museossa on erittäin mielenkiintoinen 15 huonetta -näyttely menossa.

Itseä aina lämmittää varsinkin Andy Warholin ja Pablo Picasson teokset, joita voi ihailla vielä Logomossa puolestaan on Hanoi Rockista ja David Bowiesta kertova valokuvanäyttely, mikä kannattaa kyllä käydä katsomassa. Valitettavasti näyttely ei ollut auki vielä omalla Turun vierailulla, mutta se olisi vielä viikon ohjelmassa.

Bangkok Shocks Saigon Shakes vai miten se meninkään…. Tapahtumat ovat Turun vahvuus, ideanikkareita on sieltä löytynyt toimivien konseptien tekemiseen jo vuosia. DBTL ja Ruisrock kuuluu monen kesään eikä ihme. Muutenkin Turussa on tasaisesti erittäin mielenkiintoisia tapahtumia, joskin joskus ajoituksessa hekin voivat epäonnistua. Eihän ole mitään järkeä sijoittaa Kuninkuusraveja ja DBTLää samaan viikonloppuun — kun en osannut valita kumpaan menisin, boikotoin molempia.

Kun siihen lisättiin samaan viikonloppuun vielä Swan-regatta, niin on majoituskapasiteetti ollut varattuna jo kuukausia etukäteen.

Joka tapauksessa tämäkin kertoon sen, että Turussa tapahtumia mihin mennä löytyy joka lähtöön. Kaunis ilma ja PapaJoen kansi on aika tyhjillään. Voit olla varma, että mikään festari ei ole silloin Turussa menossa. Kun festarit on, PapaJoe on täynnä porukkaa aamusta iltaan. Turun saaristo on kappale kauneinta Suomea. Helpoin tapa tutustua siihen Turusta käsin on oma auto, jolla voi kiertää halutessaan päivässä Saariston rengastien. Parhaimmillaan Saariston rengastie on luonnollisesti siten, että tekee sen rauhassa yhden tai useamman yön taktiikalla.

Mikäli ei ole aikaa lähteä kiertämään Saariston rannikkotietä, niin kannattaa käydä vähintään kääntymässä Ruissalossa. Eikä lähistöllä oleva Naantalikaan ole hullumpi vaihtoehto!

Onneksi Turusta pääsee erilaisiin saariin veneilemään, vaikka ei venettä omistaisikaan. Lyhyemmän risteilyn voi tehdä höyrylaiva Ukkopekalla illallisristeilyn muodossa Loistokarille. Örön saari on tällä hetkellä kuuminta hottia, joten se on itselläkin kyllä ainakin ensi kesän suunnitelmissa. Vielä sinne en päässyt käymään, mutta kaikki siellä olleet on kehuneet sitä. Seilin saari myös kiinnostaisi, kun sinne en ole myöskään aikaisempina kesinä ehtinyt.

Sitä vastoin hieman pidemmällä oleva Bengtskär on jo kaveriporukalla koettu siten, että varattiin koko majakka itsellemme kesäyöksi — aivan huippujuttu sekin! Bengtskär kannattaa varata kaveriporukalle yöksi, niin parempaa kohdetta ei Suomesta majoitukselle silloin löydy. Itse olen Turussa saanut nopeasti laskettuna majoittautua ainakin yhdeksässä eri hotellissa, joista muutamat on tullut vuosien varrella työmatkoilla suosikeiksi.

Sijainti on paras mahdollinen ja onhan aikoinaan Börssin yökerho ollut Turun yökerho nro 1. Nykyään muksujen kanssa reissatessa Sokos Hotel Hamburger Börsin sijainti painaa enemmän kuin yökerho, joskin puolison kanssa kahdestaan sinne myös retkiä tehdään.

Sijainti on huippuluokkaa ja bonuksena vielä se, että auton saa ajettua parkkiin hotellin katolle autohissillä! Tämä, jos mikä, on ainakin itselle yhtä hauskaa joka kerta. Hotellin vastaanotosta löytyy sekä hotellin omia että VisitTurun karttoja erilaisilla teemoilla.

On romanttista kävelykierrosta, arkkitehtuuriin tutustuvaa kierrosta ja lapsille suunnattua karttaa jne. Tämän palvelun toivoisin näkeväni aivan jokaisessa hotellissa, mutta varsin harvassa on tullut vuosien varrella vastaan. Todella hieno homma — kiitos siitä! Useamman vierailun aikana hotellin sängyt ovat osoittautuneet erittäin toimiviksi eli niissä olen nukkunut kuin tukki varsinkin, jos olen hakenut lääkkeet yöhön Uudesta Apteekista.

Aamulla on aina herätty virkeänä ihailemaan ikkunoista Turun torielämää, jota olen aina yön hiljaisina tunteina myös viimeiseksi katsellut. Toivoisinkin, että niin Suomessa kuin ulkomailla varsinkin isot ketjuhotellit palkkaisivat nuoria kesätöihin pitämään huolta aamupalatilojen viihtyvyydestä. Näin ollen seuraava asiakas näkee heti missä on vapaana puhdistettu pöytä odottamassa ja saa näin mukavan startin uuteen päivään.

Tämä tuntuu olevan lähes poikkeuksetta jokaisen isomman ketjun hotellissa sula mahdottomuus, mikä ainakin itseä ottaa eniten aamiaisella päähän. Lasten leikkiteline nro 1 Turussa. Tämä ja monet muut lasten lempipaikat tulee lapsiperheille erikseen suunnatussa postauksessa. Blog cooperation and Media Kit. Kotimaan matkailu kesällä — 10 takuuvarmaa kaupunkikohdetta 7. Mitä tehdä Keski-Suomessa — makumatka luontoon ja ruokakulttuuriin Teatteri taistelussa — Ville Haapasalon kanssa lavalla Top10 tekemistä Rukalla talvikaudella 4.

Top10 , Suomi , Yhteistyö , Luontokohteet , Reissuvinkit. Kapkaupunki Top 10 Top10 , Olut , Luontokohteet , Kansallispuistot , Blogihaaste. Chicagon arkkitehtuuri — läntisen pallonpuoliskon edelläkävijä

..

Where to meet suomen pisimmät treffit

Ilmaisia sexivideoita seksitreffit kuopio

Tilaamani pizza oli kuuma ja hyvä. Pihvi ohut ja palanut ja täytteetkin vähän heikot. Nopea toimitus, 20 minuuttia tilauksesta oli ruoat ovella. Erittäin hyvä tulinen kebab jossa oli kunnolla potkua.

Hampurilaisessa ohuin näkemäni pihvi jota ei edes maistanut, samaan tasoon pääsee jos pistää salaattia mikrohampurilaisen sisään. Pizza oli erittäin erittäin ohut, mauton ja kuiva, ei mitään tietoa mehevyydestä. Palvelu ok, toimitusaika ok.

En tilaa täältä toiste. Nopea ja ystävällinen palvelu, isot annoskoot, maukkaat kebabit. Pizzoissakaan ei valittamista, mukavan rapeaa vaikka täytettä on runsaasti.

Kebab ranskalaisilla tuplalihalla ja House Special Pizza omat suosikit. Kerran kun maksukortti ei paikan päällä asioidessani toiminut, teki ravintola tilauksen velaksi. BBQ special pizza vajaa kastikkeissa, kebab on hyvän kokoinen mutta köyhä kastikkeissa, salaateissa, ei nautinnollinen missään määrin. Pizza toimitettiin nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Miinusta siitä että Special BBQ pizzassa ei ollut kanaa eikä mozzarellajuustoa vaikka niin sisältö sanoo.

Annokset hyviä ja sopivan kokoisia. Palvelu on aina ystävällistä ja hyvää. Tilasin ruoan noudettavaksi ravintolasta, mutta heppu toimitti ruoat kotiin, kun kuulemma oli johonkin lähitaloon toimittamassa ruokaa. Arvioitu toimitusaika 30 min. Ruoka saapui 20 min tilauksesta ja oli erittäin laadukasta! Tuli kotiovelle nopeammin kuin olisin ehtinyt käymään kaupassa. Hyvät ruoat ja ystävällinen palvelu.

Parhaimmillaan tilaus on saapunut varttitunnissa. Entinen lähikebula, johon Yo-kylässä asuessa ihastuin. Vaikka asumme kauempana, on täältä tilattu säännöllisesti erityisesti lempipizzaani. Todella hyvät ruoat, hinnat kohdillaan ja nopea kuljetus.

Huonot ranskalaiset, olivat kylmät. Tilasimme 12 siipeä, mutta tuli vain Falafel iskenderin jugurtti kastike oli kuivunut. En oikeastaan keksi pahemmin moitittavaa. Tilaus tuli ajallaan ja hyvää palvelua. Pizzat erinomaisia ja hinnat kohillaan! Väärät täytteet, eikä edes makukokemuksena hivelly makunystyröitä. Nopea toimitus, yleensä tästä paikasta tulleet tilaukset oikein. Ihan jees paikka muuten, vaikka viimeisin kokemus oli kammottava.

En edes löytänyt tilaussivulta kyseistä pizzavaihtoehtoa. Vaikea keksiä tästä paikasta mitään pahaa sanottavaa. Keskivertoa halvemmat hinnat saivat aluksi epäilemään mutta vielä mitä! Ruoka on erittäin maittavaa ja kuljetus erittäin nopeaa. Noussut ihan ykköspaikaksi meille. Pitakebab ei näy jostain syystä nettisivuilla. Todella rapeat ja hyvin maustetut ranskalaiset. Kebabissa tulinen kastike on todellakin tulista! Todella nopea ja ystävällinen palvelu.

Ainoa miinus tulee pitsoihin laitettavista herkkusienistä. Säilykeherkkusienet ei maistu miltään ja ovat karmeaa kumia. Pitäisi kieltää lailla nuo säilykeherkkusienet. Todella nopea toimitus, saa mitä tilaa ja ruoka ihan mielettömän hyvää.

Annoskoko on juuri sopiva, ei liian iso tai liian pieni. Ranskalaiset on maustettu todella hyvin, varsinkin minun makuuni. Kotiinkuljetus on ollut kokeilemistani ravintoloista kaikkein nopein. Hyvää kebua tulisella kastikkeella, pizzat myös hyviä ja paljon täytteitä! No kerrankin arvostelut pitävät jotenkin paikkansa.

Pizza oli oikein hyvää mexicana ja kasvispizzakin näytti hyvältä. Kebab kermaperunoillakin upposi rouvan suuhun kertaheitolla. Tulinen rullakebab oli oikeasti tulinen. Ainekset aina hyvälaatuisia ja toimitus on todella nopea ja ystävällinen palvelu. Fretti on toiminut vakiopaikkana jo 4vuotta eli koko opiskeluaikani ja olen saanut kaikki kaveritkin vakuutettua paikan tasosta. Rullakebu 6,50 ja tuplaliha eurolla. Omaksi suosikiksi pizzoista muodostunut ehdottomasti tasty special.

Alunperin aurajuuston ottaminen kebuun tuntui turhalta, mutta nykyään pojat ovat tsempanneet ja aurajuusto maistuu kunnolla. Yleisestikin paikan taso on parantunut huomattavasti. Henkilökunta on hemmetin mukavaa ja kun oma naama on muodostunut jo tutuksi niin tuntuu että ateriatkin ovat kasvaneet siinä samalla. Ruoka saapui vasta klo 20 jälkeen, vaikka tilaus oli otettu nettisivun mukaan työn alle jo Juoma oli kylmää, mutta niin oli ruokakin.

Ruuassa oli kastiketta, vaikka olin tilannut ilman. Aivan mielettömän hyvä calzone! En ole vastaavaan törmännyt!!! Suosittelen ja tulen itse jatkossa tilamaan vain Täältä!! Tilasin ison hotwings aterian. Myös Pitakebab tulisella kastikkeella, aurajuustolla ja lisäkastikkeella, en ole parempaa vielä kohdannut. Lisäksi, että henkilökunta on kohteliasta ja palvelevat erittäin hyvin asiakkaansa ja toimitus kotiin tulee aina alle annetun oletuksen, usein jopa hämmästyttävän nopeasti.

Suosittelen kyllä kaikille hyvien pizzojen ja kebabien ystäville. Pizza oli erinomaista, täytettä oli runsaasti ja maku hyvä. Bonuksena mainittava, että mukana tilattu limu oli kylmää saapuessa, mikä oli iloinen yllätys. Pizza olivat laadukkaita ja maistuivat erittäin hyvältä. Pari vuotta turussa asuneena ja varmaan paristakymmenestä paikasta tilanneena, olen sitkeästi etsinyt oikeasti hyvää kebabbilaa ja eilen se sitten löytyi!

Tilattiin rulla ja pizza, rullan hinta oli niin alhainen että epäilyni heräsi. Turhaan, rulla oli erittäin maittavaa. Pizza myös erittäin hyvää, ei moitteen sijaa. Kotiinkuljetuskin halpa ja tuotteet tulivat 40 minuutissa.

Pizza tuli kotiovelle 20 minuutissa. Isot pizzat ja hyvän makuisia, suosittelen! Ja täytteissä ei olla säästelty. Voin todellakin suositella tämän ravintolan kebabrullaa aurajuustolla ja tulisella kastikkeella.

Makua löytyy, kebabliha on hyvälaatuista eikä liian kuivaa, ja tulinen kastike on juuri sitä mitä tuliselta kastikkeelta haluankin. Tuo mukavan tulisuuden, mutta ei pilaa annoksen kokonaismakua liialla tulisuudella. Seitsemän euron hinta on todella halpa tästä herkusta. Isona plussana myös todella nopeat toimitusajat etenkin tänne yo-kylään. Useamman kerran tilannut, aina priimaa ruokaa, ja nopea kuljetus!

Ekstramaininta hot wingseistä, aivan loistava konsepti laittaa siivet kastikkeineen pussiin, pysyvät kosteina, tuoreina ja lämpiminä ja vihannekset kylminä vieressä. Tilaan varmasti monta kertaa uudestaan. Nopeat tilaukset ja hintalaatusuhteeltaan hyvät safkat. Turun rullakebabeista täällä on oma suosikkini, ja kuljetus on aina nopeaa. Perushyvää sapuskaa ainakin kebabien ja pizzojen suhteen.

Yksi harvoja paikkoja, joka oikeasti huomioi kommenttikentässä mainitut erityistoiveet. Pannupizza palanut, ei siis kauhean hyvä maku jostain ihme syystä. Iskender Kana oli myös todella paha pettymys kastikkeen ja kanan määrän takia! Pizzassa liikaa täytettä,joten pohja ei ollut rapea,kinkku ei ollut kinkkua vaan makkaraa. Kätevä tilata ja edullista.

Pizzataikina on laadukasta ja herkullista. Todella taidokkaasti rakennetut ja paistetut calzonet. Tilasimme kolme tuotetta; pizzan, hampurilaisen ja kana iskenderin. Pizza oli todella loistava, täytettä paljon! Hampurilainen oli todellinen pettymys; kuiva, pihvi karrelle palanut.. En tilaa enään uudestaan. Iskender kanaan en myöskään ole tyytyväinen; annoksessa ei ollut jogurttia lainkaan vaan kermaviiliä johon oli sotkettu tilliä.

Kannattaa muokata annoksen kuvausta ja korjata tuo, jos annoksessa ei ole jogurttia älkää sitä myöskään luvatko. Kaiken lisäksi kanaa oli erittäin vähän! Nopea toimitus, ystävällinen palvelu ja annokset ovat todella hyvän kokoisia.

Sekä pizza että burgeri maistuivat syöjille: Ruoka tuli todella nopeasti ja pizzat olivat todella hyvän kokoisia. Ruoka oli lämmintä ja palvelu hyvää. Aina erittäin nopea toimitus. Hyvän kokoiset annokset ja maku kohdillaan. Yleensä ollaan tosi nirsoja pizzojen suhteen ja tästä syystä ollaan käyty melko monesti Denniksessä. Nyt kuitenkin uskaltauduttiin tilaamaan kotiin ja täytyy sanoa, että oli kyllä maittavat pizzat.

Kotiinkuljetuksessa ei kestänyt kuin 30 minuuttia ja nyt ehkä se ns kiireisin päivä kuljetuksissa. Pizzataikinaa olivat vielä kuumat kun ne saatiin. Hyvä Pizzeria Fretti Treffi. Tilasin pitsan hoodeille ja laatu oli erinomainen. Shoutout to my boyz. Palaan mahdollisesti omiin ruokapaikka- ja annosvalintoihin omassa postauksessa myöhemmin, joten siihen saakka voit vaikka lueskella Andalusian auringossa -blogin Erjan ruokaretkeä Pirkon blogin lisäksi.

Sanotaan näin, että parempaa ideaa ei ole Suomessa tullut vastaan tutustua laadukkaisiin ravintoihin — siitä täydet pisteet Turku Food Walkille! Di Trevi sai kunnian olla aloituskohteena meidän Turku Food Walkilla — erinomainen tapaslajitelma tuli nautittua hymyssä suin.

Onhan Turku ollut jopa Suomen pääkaupunki, mitä on aina välillä vaikea muistaa paitsi turkulaisten. Turun linna, Turun Tuomiokirkko ja Luostarinmäen käsityöläismuseo antavat oivan näytteen kaupungin historiasta. Näitäkin vanhempaa Turkua löytyy vielä Aboa Vetus -museosta, missä on Kadonnut kaupunki -näyttely. Turun vanhoja raunioita kaivettiin esiin vuonna  ja ne kannattaa ilman muuta käydä katsastamassa.

Kirkkohan on meille jokaiselle tutuksi tullut Joulurauhan julistuksesta, mutta valitettavasti vain ulkoapäin. Parhaimmillaan rakennuksen kauneus tulee astuessa sisään tähän mahtipontiseen tuomiokirkkoon.

Turun linna puolestaan kannattaa kiertää opastetulla kierroksella, jopa lapsille on Turussa sellainen osana Koiramäen lasten kaupunkikierrosta. Forum Marinum eli merimuseo  on Turun yksittäisistä museoista ykkönen! Suomalaiset ovat risteilykansaa ja täällä on tehty vuosia upeimmat matkustajalaivat maailmalle.

Turun Wärtsilän telakka on parhaat päivänsä nähnyt, mutta merimuseossa voimme rinta rottingilla muistella parempia aikoja. Todella mielenkiintoinen näyttely on jaettu kahteen eri halliin, jonka lisäksi kohokohtana on jokirannassa olevat alukset. Niistä upein, kaunein ja mahtavin on Suomen Joutsen, jonka kannella ihminen tuntee itsensä pieneksi kuvitellessa missä kaikkialla maailman merillä tämä kaunotar on seilannut.

Vaarini oli merimies ja kait sieltäpäin on oma matkailijan vereni peräisin. Silja Line ja Viking Line — suurta suomalaista merenkulun historiaa ja nykypäivää. Anniskeluravintoloissa Turussa on tapana olla jotain vanhaa. On vanha pankki The Old Bank ja vanha koulu Panimoravintola Koulu , joissa molemmissa on erinomainen olutvalikoima. Jos on pariskuntaretkellä matkalla, niin puolisot voivat tehdä kierroksen Vanhan Apteekin museonäyttelyssä.

Kertaakaan ei ole tullut vielä Jussi Vares vastaan siellä, mutta jatkan etsintääni hamaan loppuun saakka Turussa vieraillessani. Puoliso sentään on löytänyt minut Uudesta Apteekista joka kerta ja ilta on siltä osin jäänyt siellä turhan lyhyeen.

Uusi Apteekki pääsi muuten vieraskynäilijänäni olleen olutasiantuntija Vesa Välitalon  Suomen parhaiden olutravintoloiden listalle. Löytyi Turusta myös toinen hänen suosikkipaikoistaan eli Pikku Havanna, mutta se oli mainittuna rommien ja portviinien johdosta parhaana Suomessa.

Omien kokemukseni mukaan myös jokilaivat ovat varsin mukavia paikkoja illanviettoon, vaikkakin siis oluenystävät laadukkaampia kokemuksia etsiessään suuntaavat muualle. Hauskanpitoon ja hyvään seuraan sitä vastoin jokilaivat ovat enemmän Turkua kuin ulkopuoliset voisi kuvitellakaan.

Kaskis kruunaa tällä hetkellä Turun ravintolatarjonnan. Ravintola on aina täynnä, joten sinne kannattaa tehdä varaus viikkoja, jopa kuukausia etukäteen.

Nyt sitten tulee paras vinkki: Näin ollen hyvien kelien sattuessa kohdalle saattaa saada pöydän parinkin päivän varoitusajalla. Näin kävi meilläkin, sain varattua kahta päivää ennen pöydän kuudelle. Terassi on itse asiassa erittäin viehättävä, sillä siellä on enemmän tilaa omalle seurueelle jutustella erinomaisen ruuan keran.

Aivan huippupaikka, ehdottomasti parhaita ravintoloita Suomessa! Tästä ehkäpä tarinaa lisää myöhemmin…. On suorastaan ihme, että sekä Kaskis Turusta että ravintola C Tampereelta ovat ilman Michelin-tähteä. Kuvastaa hyvin sitä, että tarpeeksi montaa arvioijaa eivät ole käyneet niissä. Puolison ilmeestä näkee sen, kuinka hyvää Kaskiksen ruoka oli. Äijät miettii kuumeisesti, millä verukkaalle päästään takana siintävään Uuteen Apteekkiin….

Taide on vahvasti esillä Turussa. Turku on täynnä pieniä patsaista, joita voi etsiä Piiloleikki -kartan avulla. Isompia taideteoksia on myös vaikka muille jakaa ja kirsikkana kakun päällä toimii Ars Nova eli nykytaiteen museo. Tälläkin hetkellä museossa on erittäin mielenkiintoinen 15 huonetta -näyttely menossa. Itseä aina lämmittää varsinkin Andy Warholin ja Pablo Picasson teokset, joita voi ihailla vielä Logomossa puolestaan on Hanoi Rockista ja David Bowiesta kertova valokuvanäyttely, mikä kannattaa kyllä käydä katsomassa.

Valitettavasti näyttely ei ollut auki vielä omalla Turun vierailulla, mutta se olisi vielä viikon ohjelmassa. Bangkok Shocks Saigon Shakes vai miten se meninkään…. Tapahtumat ovat Turun vahvuus, ideanikkareita on sieltä löytynyt toimivien konseptien tekemiseen jo vuosia. DBTL ja Ruisrock kuuluu monen kesään eikä ihme. Muutenkin Turussa on tasaisesti erittäin mielenkiintoisia tapahtumia, joskin joskus ajoituksessa hekin voivat epäonnistua. Eihän ole mitään järkeä sijoittaa Kuninkuusraveja ja DBTLää samaan viikonloppuun — kun en osannut valita kumpaan menisin, boikotoin molempia.

Kun siihen lisättiin samaan viikonloppuun vielä Swan-regatta, niin on majoituskapasiteetti ollut varattuna jo kuukausia etukäteen. Joka tapauksessa tämäkin kertoon sen, että Turussa tapahtumia mihin mennä löytyy joka lähtöön. Kaunis ilma ja PapaJoen kansi on aika tyhjillään.

Voit olla varma, että mikään festari ei ole silloin Turussa menossa. Kun festarit on, PapaJoe on täynnä porukkaa aamusta iltaan. Turun saaristo on kappale kauneinta Suomea. Helpoin tapa tutustua siihen Turusta käsin on oma auto, jolla voi kiertää halutessaan päivässä Saariston rengastien.

Parhaimmillaan Saariston rengastie on luonnollisesti siten, että tekee sen rauhassa yhden tai useamman yön taktiikalla. Mikäli ei ole aikaa lähteä kiertämään Saariston rannikkotietä, niin kannattaa käydä vähintään kääntymässä Ruissalossa. Eikä lähistöllä oleva Naantalikaan ole hullumpi vaihtoehto! Onneksi Turusta pääsee erilaisiin saariin veneilemään, vaikka ei venettä omistaisikaan. Lyhyemmän risteilyn voi tehdä höyrylaiva Ukkopekalla illallisristeilyn muodossa Loistokarille.

Örön saari on tällä hetkellä kuuminta hottia, joten se on itselläkin kyllä ainakin ensi kesän suunnitelmissa. Vielä sinne en päässyt käymään, mutta kaikki siellä olleet on kehuneet sitä. Seilin saari myös kiinnostaisi, kun sinne en ole myöskään aikaisempina kesinä ehtinyt. Sitä vastoin hieman pidemmällä oleva Bengtskär on jo kaveriporukalla koettu siten, että varattiin koko majakka itsellemme kesäyöksi — aivan huippujuttu sekin!

Bengtskär kannattaa varata kaveriporukalle yöksi, niin parempaa kohdetta ei Suomesta majoitukselle silloin löydy. Itse olen Turussa saanut nopeasti laskettuna majoittautua ainakin yhdeksässä eri hotellissa, joista muutamat on tullut vuosien varrella työmatkoilla suosikeiksi.

Sijainti on paras mahdollinen ja onhan aikoinaan Börssin yökerho ollut Turun yökerho nro 1. Nykyään muksujen kanssa reissatessa Sokos Hotel Hamburger Börsin sijainti painaa enemmän kuin yökerho, joskin puolison kanssa kahdestaan sinne myös retkiä tehdään.

Sijainti on huippuluokkaa ja bonuksena vielä se, että auton saa ajettua parkkiin hotellin katolle autohissillä! Tämä, jos mikä, on ainakin itselle yhtä hauskaa joka kerta.

Hotellin vastaanotosta löytyy sekä hotellin omia että VisitTurun karttoja erilaisilla teemoilla. On romanttista kävelykierrosta, arkkitehtuuriin tutustuvaa kierrosta ja lapsille suunnattua karttaa jne.

Tämän palvelun toivoisin näkeväni aivan jokaisessa hotellissa, mutta varsin harvassa on tullut vuosien varrella vastaan. Todella hieno homma — kiitos siitä!

Nopeat tilaukset ja hintalaatusuhteeltaan hyvät safkat. Turun rullakebabeista täällä on oma suosikkini, ja kuljetus on aina nopeaa. Perushyvää sapuskaa ainakin kebabien ja pizzojen suhteen.

Yksi harvoja paikkoja, joka oikeasti huomioi kommenttikentässä mainitut erityistoiveet. Pannupizza palanut, ei siis kauhean hyvä maku jostain ihme syystä. Iskender Kana oli myös todella paha pettymys kastikkeen ja kanan määrän takia!

Pizzassa liikaa täytettä,joten pohja ei ollut rapea,kinkku ei ollut kinkkua vaan makkaraa. Kätevä tilata ja edullista. Pizzataikina on laadukasta ja herkullista. Todella taidokkaasti rakennetut ja paistetut calzonet. Tilasimme kolme tuotetta; pizzan, hampurilaisen ja kana iskenderin.

Pizza oli todella loistava, täytettä paljon! Hampurilainen oli todellinen pettymys; kuiva, pihvi karrelle palanut.. En tilaa enään uudestaan. Iskender kanaan en myöskään ole tyytyväinen; annoksessa ei ollut jogurttia lainkaan vaan kermaviiliä johon oli sotkettu tilliä.

Kannattaa muokata annoksen kuvausta ja korjata tuo, jos annoksessa ei ole jogurttia älkää sitä myöskään luvatko. Kaiken lisäksi kanaa oli erittäin vähän! Nopea toimitus, ystävällinen palvelu ja annokset ovat todella hyvän kokoisia. Sekä pizza että burgeri maistuivat syöjille: Ruoka tuli todella nopeasti ja pizzat olivat todella hyvän kokoisia.

Ruoka oli lämmintä ja palvelu hyvää. Aina erittäin nopea toimitus. Hyvän kokoiset annokset ja maku kohdillaan. Yleensä ollaan tosi nirsoja pizzojen suhteen ja tästä syystä ollaan käyty melko monesti Denniksessä. Nyt kuitenkin uskaltauduttiin tilaamaan kotiin ja täytyy sanoa, että oli kyllä maittavat pizzat. Kotiinkuljetuksessa ei kestänyt kuin 30 minuuttia ja nyt ehkä se ns kiireisin päivä kuljetuksissa. Pizzataikinaa olivat vielä kuumat kun ne saatiin. Hyvä Pizzeria Fretti Treffi.

Tilasin pitsan hoodeille ja laatu oli erinomainen. Shoutout to my boyz. Tuplahamppari ja ranet oli taas kerran loistavia. Hyvän kokoiset annokset, nopeasti toimitettuna ja sopuhintaan. Ainoa miinus siitä, että ranskalaiset olivat hieman liian lötköjä ja pizzakin olisi voinut olla uunissa vähän kauemmin. Tilaan joka tapauksessa vastakin täältä. Treffin palvelu ja ruoka on aina yhtä loistavaa! Kuljetuskin varmasti kaupungin nopein. Ruoka on parhaimmillaan tuotu 14 minuutissa 2Km päähän kerrostalon 6.

Ruoka tuli kotiin 7 minuutin kuluttua tilauksesta. Ruoka tosi hyvää, toimitus kesti 1,5 h mutta pizza oli lämmin ja perjantai on varmasti kiireinen päivä muutenkin. Palvelu ystävällistä ja hinnat kohdallaan! Nopeaa palvelua 20min tilauksesta ruoka ovella.

Ruoka on peruskebua, eli hyvää oli. Kuka on saanut idean laittaa tilliä kastikkeisiin.. Jäi minulta ja kaverilta ruoat syömättä lähes kokonaan tuon tillin takia.

Hyvä ruoka, halpa toimitus ja mukava asiakaspalvelu. Tilasin pizzan omavalintaisilla täytteillä. Saapui vartissa kilometrin päähän, miten voi olla näin nopeaa?? Nopea ja loistava palvelu. Loistava palvelu, hyvä ruoka, nopea toimitus alle puoli tuntia jälleen kerran ainoa miinus ravintolalle tulee siitä ettei ole kovin myöhään auki.

Suurta herkkua ovat purilaiset ja pizzassa on kaikki tilatut täytteet Tilasin pizzan kello Treffistä tulee uusi vakiopaikkani, ruoka on hyvää ja palvelu nopeaa. Kebabranskalaisilla on ainakin omaan makuuni juuri sopiva tulisella kastikkeella. Hampurilaiset ovat hieman kuivahkoja kun kastiketta niissä on todella niukasti.

Opiskelijan lompakolle hyvä paikka. Tilattiin hampurilaisia ja omassa pekonihampurilaisessa oli hurjat puolikas pekoni, puolikas tomaattiviipale ja yksi pala kurkkua. Nopeasti tuli kyllä perille. Sieltä halvemmasta päästä joten sopii paremmin opiskelijoille kuin muut paikat, mutta itse kuitenkin noin kerrran kuukaudessa vain tilaan pizzaa niin maksan mieluummin muutaman euron enemmän niin saa parempaa laatuakin. Pizzat ja kebabit ovat sieltä paremmasta päästä, ja kana ranskalaisilla oli erityisen miellyttävä yllätys.

Hampurilaiset sen sijaan eivät ole kovin kummoisia. Palvelu ollut joka kerta erinomaista, ja nopeampaa kuljetusta Ylioppilaskylään tuskin saa muualta. Tilasimme kaksi perhepitsaa kahteen eri osoitteeseen.

Toisella pitsalla 8 täytteellä ja maksoikin enemmän. Kebabit ja pitsat aivan mahtavia. Asun yo-kylässä niin toimituskin alta 20 min tilauksesta. Nopea toimitus puoli tuntia. Kebabrulla on vähintäänkin riittävä jopa isompaankin nälkään. Pitsat juuri sopivan kypsiä ja reippaasti täytettä. Ei voi muuta kuin suositella! Erittäin hyvät hot wingsit, nopea toimitus.

Turun parhaat falafelit ja muutkin ruuat keskivertoa parempaa! Nopea toimitus aina ja ystävällinen palvelu. Tilasin netistä 0,86km päähän kebab ranskalaisilla ja fetasalaatin. Surkea palvelu, tilasin kebabin lohkoperunoilla ja paikanpäälle mentäessä omistaja ei suostunut ottamaan lounasseteliä maksuvälineenä. Syy jäi epäselväksi kielimuurin takia mutta ensimmäinen kerta kun lounasseteliä ei jossain hyväksytty.

Tilasin kanarullan ja tonnikalasalaatin. Aamuyöstä ne tuli ylös. Aiemmin ei ole näin käynyt ja ruuat ollu perfecto. Vuosikymmenen perusteella kasvisruuasta, kasvishampparin pihvin laatuun voisi kiinnittaa huomattavasti huomiota. Ei Apetitin pienet neliökasvispihvit ole hintansa arvoisia hampurilaisissa. Muuten olen kyllä tyytyväinen palveluun hintaan verraten - on nopea ja toimiva toimitus ja mukavat ihmiset. Hyvä eväs joka kerta, nopea toimitus ja mukavat ihmiset: Eväs on erittäin iso. Erinomainen ravintola, kantapaikkana toiminut jo pitkään.

Hyvälaatuiset ruuat tulevat nopeasti kiireisinäkin aikoina, hyvin nopeasti hiljaisempina. Viimeisin tilaus, rullakebu, oli ovella tilauksesta kahdeksaan minuuttiin.

Kaikin puolin mahtava paikka. Annoskoot isoja, kebabrulla kääritty pizzapohjaan outo valinta, mutta iso plussa! Ystävällinen palvelu ja isot tilat, harmi vaan, kun paikka aina ammottaa tyhjyyttään, kun käy tilaamassa ruokaa mukaan.

Nopea ja ystävällinen palvelu, herkullinen tuote. Kebab ranskakaisilla ok, Rullakebab ala-arvoinen jossa ei ole lihaa nimeksikään. Aina ollut loistoruuat, ja tulevat ajoissa. Viime aikoina tuotevalikoimaan tulleet kanafileet ja kanafileerullat ovat Turun parhaita.

Kielimuuri on välillä aiheuttanut pientä hämminkiä, mutta miehet ovat aina kärsivällisesti varmistaneet tilaukset, ja pitävät ruuan ja palvelun tasoa kunnia-asiana. Arvisteluiden perusteella halusin kokeilla tätä paikkaa. Ruoka tuotiin luvatussa ajassa noin 50 min , vaikkakin kuski ei löytänyt perille vaan ajeli edes takaisin ennenkuin viitsi soittaa.

Ruoka oli kylmää ja vetistä. Kebab lohkoilla oli säälittävän pieni annos, lapsikin olisi jaksanut syödä sen kymmenisen lohkoa ja pari siivua kebabia! Rullakebab oli löysä ja täytteetön taikinapötkö. Kylmä burgeri oli myös aivan mauton ja ranskikset löysiä ja mauttomia. Enää en hylkää vakiopaikkaani. Falafel ranskalaisilla oli erinomaista: Vegetariana 2 ei ollut parasta shittiä ikinä, mutta syötävää.

Unohtivat juomat, mut soittoa tuli heti perästä ja juoma kiidätettiin kotiovelle pahoitteluiden kera! Jos treffi-kebab on auki, ei tarvi etsiä muualta. Tilaukset tulevat nopesti 15min tilauksen lähettämisestä viimekerralla ja aina saa juuri sitä mitä tilaa, vaikka olisikin jotain erikoisempaa. Ihan törkeen hyviä pitsoja! Kebabrullan annoskoko on pienentynyt huomattavasti: Ruoka on hyvä laatuista.

Palvelu on nopeaa ja kotiinkuljetus aina 50 minuutin sisään, mihin aikaan tahansa. Annoskoko on suhteellisen hyvä, ja annoksen laatu ei vaihtele, vaan pysyy hyvänä kerrasta toiseen. Juomien hinnat tosin ovat hieman korkeat, mutta muuten kohtuullinen. Vielä kun saisi kunnon Pitakebabit. Todella ystävällinen ja nopea palvelu. Oon tilannut täältä useita kertoja, safkat aina tullut kuten tilattu ja ei oo ikinä pettäny, ei voi samaa monesta muusta paikasta. Pitsat, kanat, kebut ja makkaraperunat on erinomaisia, hampurilaiset eivät ihan samaa tasoa muttei kuitenkaan huonoja.

Todella nopea toimitus, parhaimmillaan 20 minuutissa kotiovella. Hyvät pizzat ja kebabit. Palvelu on ystävällistä ja vähän älyttömän rivakkaa. Koosta ei ole tingitty, laatu sen sijaan on klassista kebumestalaatua. Treffin omistaja on kebab-alan ammattilainen, loistokokki ja mukava tyyppi.

Tulisuus ihan okei, kastiketta voisi olla enemmän mutta maku korvaa sen hyvin. Silja Line ja Viking Line — suurta suomalaista merenkulun historiaa ja nykypäivää. Anniskeluravintoloissa Turussa on tapana olla jotain vanhaa.

On vanha pankki The Old Bank ja vanha koulu Panimoravintola Koulu , joissa molemmissa on erinomainen olutvalikoima. Jos on pariskuntaretkellä matkalla, niin puolisot voivat tehdä kierroksen Vanhan Apteekin museonäyttelyssä.

Kertaakaan ei ole tullut vielä Jussi Vares vastaan siellä, mutta jatkan etsintääni hamaan loppuun saakka Turussa vieraillessani. Puoliso sentään on löytänyt minut Uudesta Apteekista joka kerta ja ilta on siltä osin jäänyt siellä turhan lyhyeen.

Uusi Apteekki pääsi muuten vieraskynäilijänäni olleen olutasiantuntija Vesa Välitalon  Suomen parhaiden olutravintoloiden listalle. Löytyi Turusta myös toinen hänen suosikkipaikoistaan eli Pikku Havanna, mutta se oli mainittuna rommien ja portviinien johdosta parhaana Suomessa. Omien kokemukseni mukaan myös jokilaivat ovat varsin mukavia paikkoja illanviettoon, vaikkakin siis oluenystävät laadukkaampia kokemuksia etsiessään suuntaavat muualle.

Hauskanpitoon ja hyvään seuraan sitä vastoin jokilaivat ovat enemmän Turkua kuin ulkopuoliset voisi kuvitellakaan. Kaskis kruunaa tällä hetkellä Turun ravintolatarjonnan. Ravintola on aina täynnä, joten sinne kannattaa tehdä varaus viikkoja, jopa kuukausia etukäteen. Nyt sitten tulee paras vinkki: Näin ollen hyvien kelien sattuessa kohdalle saattaa saada pöydän parinkin päivän varoitusajalla. Näin kävi meilläkin, sain varattua kahta päivää ennen pöydän kuudelle.

Terassi on itse asiassa erittäin viehättävä, sillä siellä on enemmän tilaa omalle seurueelle jutustella erinomaisen ruuan keran. Aivan huippupaikka, ehdottomasti parhaita ravintoloita Suomessa! Tästä ehkäpä tarinaa lisää myöhemmin…. On suorastaan ihme, että sekä Kaskis Turusta että ravintola C Tampereelta ovat ilman Michelin-tähteä. Kuvastaa hyvin sitä, että tarpeeksi montaa arvioijaa eivät ole käyneet niissä. Puolison ilmeestä näkee sen, kuinka hyvää Kaskiksen ruoka oli. Äijät miettii kuumeisesti, millä verukkaalle päästään takana siintävään Uuteen Apteekkiin….

Taide on vahvasti esillä Turussa. Turku on täynnä pieniä patsaista, joita voi etsiä Piiloleikki -kartan avulla. Isompia taideteoksia on myös vaikka muille jakaa ja kirsikkana kakun päällä toimii Ars Nova eli nykytaiteen museo. Tälläkin hetkellä museossa on erittäin mielenkiintoinen 15 huonetta -näyttely menossa. Itseä aina lämmittää varsinkin Andy Warholin ja Pablo Picasson teokset, joita voi ihailla vielä Logomossa puolestaan on Hanoi Rockista ja David Bowiesta kertova valokuvanäyttely, mikä kannattaa kyllä käydä katsomassa.

Valitettavasti näyttely ei ollut auki vielä omalla Turun vierailulla, mutta se olisi vielä viikon ohjelmassa. Bangkok Shocks Saigon Shakes vai miten se meninkään…. Tapahtumat ovat Turun vahvuus, ideanikkareita on sieltä löytynyt toimivien konseptien tekemiseen jo vuosia. DBTL ja Ruisrock kuuluu monen kesään eikä ihme. Muutenkin Turussa on tasaisesti erittäin mielenkiintoisia tapahtumia, joskin joskus ajoituksessa hekin voivat epäonnistua.

Eihän ole mitään järkeä sijoittaa Kuninkuusraveja ja DBTLää samaan viikonloppuun — kun en osannut valita kumpaan menisin, boikotoin molempia.

Kun siihen lisättiin samaan viikonloppuun vielä Swan-regatta, niin on majoituskapasiteetti ollut varattuna jo kuukausia etukäteen. Joka tapauksessa tämäkin kertoon sen, että Turussa tapahtumia mihin mennä löytyy joka lähtöön. Kaunis ilma ja PapaJoen kansi on aika tyhjillään. Voit olla varma, että mikään festari ei ole silloin Turussa menossa.

Kun festarit on, PapaJoe on täynnä porukkaa aamusta iltaan. Turun saaristo on kappale kauneinta Suomea. Helpoin tapa tutustua siihen Turusta käsin on oma auto, jolla voi kiertää halutessaan päivässä Saariston rengastien.

Parhaimmillaan Saariston rengastie on luonnollisesti siten, että tekee sen rauhassa yhden tai useamman yön taktiikalla. Mikäli ei ole aikaa lähteä kiertämään Saariston rannikkotietä, niin kannattaa käydä vähintään kääntymässä Ruissalossa.

Eikä lähistöllä oleva Naantalikaan ole hullumpi vaihtoehto! Onneksi Turusta pääsee erilaisiin saariin veneilemään, vaikka ei venettä omistaisikaan. Lyhyemmän risteilyn voi tehdä höyrylaiva Ukkopekalla illallisristeilyn muodossa Loistokarille.

Örön saari on tällä hetkellä kuuminta hottia, joten se on itselläkin kyllä ainakin ensi kesän suunnitelmissa. Vielä sinne en päässyt käymään, mutta kaikki siellä olleet on kehuneet sitä. Seilin saari myös kiinnostaisi, kun sinne en ole myöskään aikaisempina kesinä ehtinyt. Sitä vastoin hieman pidemmällä oleva Bengtskär on jo kaveriporukalla koettu siten, että varattiin koko majakka itsellemme kesäyöksi — aivan huippujuttu sekin!

Bengtskär kannattaa varata kaveriporukalle yöksi, niin parempaa kohdetta ei Suomesta majoitukselle silloin löydy. Itse olen Turussa saanut nopeasti laskettuna majoittautua ainakin yhdeksässä eri hotellissa, joista muutamat on tullut vuosien varrella työmatkoilla suosikeiksi. Sijainti on paras mahdollinen ja onhan aikoinaan Börssin yökerho ollut Turun yökerho nro 1.

Nykyään muksujen kanssa reissatessa Sokos Hotel Hamburger Börsin sijainti painaa enemmän kuin yökerho, joskin puolison kanssa kahdestaan sinne myös retkiä tehdään. Sijainti on huippuluokkaa ja bonuksena vielä se, että auton saa ajettua parkkiin hotellin katolle autohissillä!

Tämä, jos mikä, on ainakin itselle yhtä hauskaa joka kerta. Hotellin vastaanotosta löytyy sekä hotellin omia että VisitTurun karttoja erilaisilla teemoilla. On romanttista kävelykierrosta, arkkitehtuuriin tutustuvaa kierrosta ja lapsille suunnattua karttaa jne. Tämän palvelun toivoisin näkeväni aivan jokaisessa hotellissa, mutta varsin harvassa on tullut vuosien varrella vastaan.

Todella hieno homma — kiitos siitä! Useamman vierailun aikana hotellin sängyt ovat osoittautuneet erittäin toimiviksi eli niissä olen nukkunut kuin tukki varsinkin, jos olen hakenut lääkkeet yöhön Uudesta Apteekista. Aamulla on aina herätty virkeänä ihailemaan ikkunoista Turun torielämää, jota olen aina yön hiljaisina tunteina myös viimeiseksi katsellut. Toivoisinkin, että niin Suomessa kuin ulkomailla varsinkin isot ketjuhotellit palkkaisivat nuoria kesätöihin pitämään huolta aamupalatilojen viihtyvyydestä.

Näin ollen seuraava asiakas näkee heti missä on vapaana puhdistettu pöytä odottamassa ja saa näin mukavan startin uuteen päivään. Tämä tuntuu olevan lähes poikkeuksetta jokaisen isomman ketjun hotellissa sula mahdottomuus, mikä ainakin itseä ottaa eniten aamiaisella päähän.

Lasten leikkiteline nro 1 Turussa. Tämä ja monet muut lasten lempipaikat tulee lapsiperheille erikseen suunnatussa postauksessa. Blog cooperation and Media Kit. Kotimaan matkailu kesällä — 10 takuuvarmaa kaupunkikohdetta 7.

Mitä tehdä Keski-Suomessa — makumatka luontoon ja ruokakulttuuriin Teatteri taistelussa — Ville Haapasalon kanssa lavalla Top10 tekemistä Rukalla talvikaudella 4. Top10 , Suomi , Yhteistyö , Luontokohteet , Reissuvinkit. Kapkaupunki Top 10 Top10 , Olut , Luontokohteet , Kansallispuistot , Blogihaaste.

Chicagon arkkitehtuuri — läntisen pallonpuoliskon edelläkävijä

Tallinn eskort helsinki girls

: Isotissi treffit turku

Isotissi treffit turku Kapkaupunki Top 10 Tilasin netistä 0,86km päähän kebab ranskalaisilla ja fetasalaatin. Palvelu ollut joka kerta erinomaista, ja nopeampaa kuljetusta Ylioppilaskylään tuskin saa muualta. Kätevä tilata ja edullista. Voitonpäivänä Moskovaan — Top 10 nähtävyydet 9. Tilaa uutiskirje ja osallistu hotelliyöarvontaan 3.
Sex kuvat outi alanen alasti Hampurilaiset sen sijaan eivät ole kovin kummoisia. Pitakebab ei näy jostain syystä nettisivuilla. Opiskelijan lompakolle hyvä paikka. Tästä ehkäpä tarinaa lisää myöhemmin…. Shoutout to my boyz.
SEKSIFILMIT LITSID TALLINN 294